Γιατί το κίνημα του καφέ με Γανόδερμα ( αλλιώς γνωστό ως Reishi ή Lingzhi) εξαπλώνεται τόσο γρήγορα;


- Επειδή το Γανόδερμα φέρνει αποτελέσματα στην υγεία που είναι άμεσα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να έχουμε αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά, προϊόν που να παραδίδει τόσο γρήγορα μετρήσιμα αποτελέσματα στην υγεία και να είναι τα οικονομικότερα της αγοράς. Καθώς οι εμπειρίες υγείας αυξάνονται κάθε εβδομάδα, αυξάνεται και η πίστη μας
στο γανόδερμα.
- Επειδή η DXN είχε πρώτη την ιδέα να χρησιμοποιήσει τον καφέ ως μέσο διάδοσης του γανοδέρματος. Η DXN ξεκινησε το 1993, αλλά η έρευνα για την θεραπευτική δύναμη του Γανοδέρματος ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, Dr Lim Siow Jin 10 χρόνια νωρίτερα. Ο Dr Lim έκανε την διδακτορική του διατριβή επάνω στην ιατρική χρήση του γανοδέρματος και έτσι ξεκίνησε την μαζική παραγωγή, η οποία μέχρι τότε γινόταν σε μικρή κλίμακα στον κόσμο. 
- Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθει κάποιος για το γανόδερμα είναι πίνοντας έναν καφέ με έναν  ανεξάρτητο αντιπρόσωπο. Δεν χρειάζεται ούτε προλόγους, ούτε θεωρία. Η δουλειά μας είναι απλή και γνωρίζει εύκολα μεγάλη αποδοχή. Στην πράξη βλέπουμε ότι πολλοί προτιμούν στην επόμενη παραγγελία τους το γανόδερμα ή την σπιρουλίνα της DXN κατευθείαν σε συμπλήρωμα ( Έχουν έγκριση του ΕΟΦ). Άλλοι θέλουν να δουν πώς μπορούν να το κάνουν πηγή εισοδήματος. Ευχαριστούμε την DXN που έχει κάνει την δουλειά μας τόσο απλή! 
- Η ποικιλία προϊόντων της DXN βοηθά. Μόνο με τον καφέ, αν θέλετε ένα τίμιο εισόδημα, δεν μπορείς να χτίσεις ένα παθητικό εισόδημα. Έτσι η DXN φροντίζει να μας φέρνει νέα προϊόντα που ανεβάζουν περισσότερο τις καταναλώσεις από το αγοραστικό κοινό που έχουμε δημιουργήσει.

 GANODERMA LUCIDUM 
τo μανιτάρι - τροφή των θεών

 Ganoderma Lucidum είναι ένα μανιτάρι το οποίο χρησιμοποιείτο  στην Ιαπωνία και στην Κίνα για πάνω από 2.000 χρόνια, θεωρείτο το  φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει την νεότητα και την μακροζωία.  Η ονομασία ganoderma προέρχεται από το  Ελληνικό γάνος (gano) = λαμπερός, εξού και το γανώνω ή  ο γανωτής, και το δέρμα (derma) =  Λαμπερό Δέρμα.  Αιώνες πριν, το ganoderma lucidumαναφερόταν ως «ο βασιλιάς των  βοτάνων» και ως το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει σε κάποιον  αιώνια νεότητα και μακροζωία.

Πολλοί γιατροί μας συνιστούν να ελαττώσουμε την αγαπημένη συνήθεια. Ο Καφές οξειδώνει το σώμα μας. Θέλουμε να απολαμβάνουμε τον καφέ μας, αλλά να μην έχουμε τις επιπτώσεις στην υγεία μας. Ο υγιεινός καφές με γανόδερμα, εξουδετερώνει την Οξύτητα του καφέ, κρατώντας την Υπέροχη Γεύση. 
μία υπερτροφή εισάγεται στην ζωή 
μας μέσα από τον καφέ.
Το ganoderma lucidum Κρύβει το Μυστικό της Μακροζωίας. Ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων τα οποία φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και για την εκπληκτική θεραπευτική τους δράση. Το Γανόδερμα, αναδεικνύεται ως το κορυφαίο θεραπευτικό μανιτάρι.
Με τον όρο προσαρμογόνα αναφερόμαστε ουσιαστικά σε φυτά τα οποία προσφέρουν στον οργανισμό ακριβώς αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή, προσαρμόζοντας δηλαδή τη δράση τους ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Το ganoderma lucidum περιέχει 400 βιοενεργά μικροσυστατικά που επιδρούν θετικά στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού και συμβάλλουν αποτελεσματικά στη θωράκισή του από διάφορες παθήσεις. Το εδώδιμο αυτό μανιτάρι στην πραγματικότητα είναι πολύ σπάνιο, γι' αυτό άλλωστε και χαρακτηριζόταν αιώνες πριν ως το «μυστικό των αυτοκρατόρων».
Αρκεί να αναλογιστούμε πως για την παραγωγή ενός κιλού ελαίου απαιτούνται 1.000 κιλά μανιταριών για να καταλάβουμε πόσο σπάνιο και δυσεύρετο μπορεί να είναι. Γι' αυτό άλλωστε και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά βότανα με αξιοσημείωτα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η φαρμακευτική του δράση είναι καταγεγραμμένη στο αρχαιότερο κινεζικό ιατρικό κείμενο «Shinnoh Honsohkyo» στο οποίο, σύμφωνα με μία ταξινόμηση 365 ειδών, το έλαιο του ganoderma lucidum καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα «ανώτερα φάρμακα» καθώς παρουσιάζει τις περισσότερες θεραπευτικές
ιδιότητες από οποιοδήποτε άλλο βότανο.
                _____________________

~  Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους~  Αναστρέψει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, ~  Βελτιώνει το πεπτικό σύστημα    (μειώνει τις επιπτώσεις της γήρανσης)~  Μειώνει την κούραση και βελτιώνει τον ύπνο,    (αυξάνει την πνευματική δυνατότητα      και την διαύγεια)    του διαβήτη και της αρθρίτιδας~  Αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα~  Βελτιώνει την υφή του δέρματος,~  Βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία~  Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος~  Μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος~  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα~  Αναζωογονεί και οξυγονώνει τον        οργανισμό~  Είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες~  Διεγείρει το συκώτι~  Ανακουφίζει προβλήματα στους  πνεύμονες,(μειώνει τα συμπτώματα του  άσθματος της βρογχίτιδας, τη συμφόρηση των    πνευμόνων)~  Ενισχύει την αντοχή, (ενέργεια & σθένος)~  Αυξάνει το επίπεδο των αντιοξειδωτικών στο σώμα σας που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες~  Ενισχύει αποτελεσματικά την επούλωση     πληγών    του δέρματος, ελκών στο στόμα, αιμορραγίας,    τσιμπημάτων από έντομα καθώς και μειώνει    την επίδραση της ψωρίασης~  Υποστηρίζει και ενισχύει το ανοσοποιητικό    σύστημα ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση    για την καταπολέμηση των ιών και των  βακτηρίων~  Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα    και τη λειτουργία του παγκρέατος~  Αυξάνει τον μεταβολισμό~  Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος~  Αναζωογονεί τους ιστούς και τα κύτταρα    του σώματος~  Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης

                ___________________Όλες οι καταγεγραμμένες κλινικές μελέτες και οι αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το ganoderma lucidum
αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο σύμμαχο της υγείας κάθε οργανισμού, με στόχο την πρόληψη και την ενδυνάμωση της συνολικής του λειτουργίας.Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το γανόδερμα lucidum έχει μια ιστορία άνω των 4.000 χρόνων και έχει χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες ανθρώπους χωρίς επιπλοκές.

Σας τηλεφωνούμε εμείς!
Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου...email: ERGASIAOE@GMAIL.COM

Για άμεση επικοινωνία  TEL:            6946 05 72 34      
..

 .. Κοινοποιήστε την καταχώρηση που μόλις διαβάσατε αν θεωρείτε ότι πρέπει να την πληροφορηθούν και οι φίλοι σας με την βοήθεια της πιο κάτω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης ..


DXN “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)”

banner ads
banner ads

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *