GL Κάψουλες 450mg


γανόδερμα ganoderma lucidum reishiγανόδερμα: GanoceLium GL 450 mg παρασκευάζεται από μικκύλιο 18 ημερών μανιταριού Ganoderma Licidum. Περιέχει δραστικά συστατικά που δεν υπάρχουν στο RG των 90 ημερών. Για αυτόν τον λόγο σε χρόνιες παθολογικές  καταστάσεις, ή σε περιπτώσεις εντατικής αγωγής αποκατάστασης του οργανισμού στα φυσιολογικά επίπεδα, ο συνδυασμός και των δυο εξασφαλίζει το αποτέλεσμα σε συντομότερο χρονικό διάστημα.
Περιέχει μια μεγάλη ενισχυμένη σε δράση ποικιλία θρεπτικών συστατικών των ομάδων Πολυσακχαριτών και των οργανικών Γερμάνιο, Τριπεπτίνες, Αδενοσίνη, σύμπλεγμα βιταμινών, πρωτεΐνες, μέταλλα, και το σύμπλεγμα Ω λιπαρών οξέων.
Ενδείξεις: Χρόνιες παθολογικές καταστάσεις του καρδιαγγειακού, του αναπνευστικού, των νεφρών και του ουροποιητικού. Λοιμώξεις και φλεγμονώδεις καταστάσεις, ρευματοπάθειες σε όλες τις μορφές τους. Υπέρταση, υπόταση βαριάς μορφής, διαβήτης εξαρτημένος από ινσουλίνη. Γενικά αυξάνει κάθετα την οξυγόνωση του αίματος με συνέπεια την υγεία όλων των κυττάρων του σώματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποβάλει τις βλαβερές τοξίνες.
Δοσολογία: Σε παθολογικές καταστάσεις και για καλύτερο, ταχύτερο αποτέλεσμα το δασολογικό σχήμα έχει την δυνατότητα να εξατομικευτεί ανάλογα της βαρύτητας του νοσήματος.  Για περισσότερες πληροφορίεςεπικοινωνήστε μαζί μας.
γανόδερμα GL 450 mg είναι απαλλαγμένο παρενεργειών, δεν είναι τοξικό και τυχών πλεονάσματα αποβάλλονται από τον οργανισμό δια των φυσιολογικών οδών.
Συσκευασία: Φιαλίδια των 30 -  90 – 360 καψουλών με 100% Bio μικκύλιο 18 ημερών Ganoderma Lucidum GL
Όλα τα προϊόντα μας είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ.
και κυκλοφορούν σε άλλες 38  χώρες στον κόσμο
..

 .. Κοινοποιήστε την καταχώρηση που μόλις διαβάσατε αν θεωρείτε ότι πρέπει να την πληροφορηθούν και οι φίλοι σας με την βοήθεια της πιο κάτω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης ..
Νεότερη Παλαιότερη