RG Κάψουλες 270 mg


γανόδερμα ganoderma lucidum reishi
ganoderma LG│30 κάψουλες 14,90€, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
γανόδερμα: Reishi Gano RG 270 mg: παρασκευάζεται από ώριμο κόκκινο μανιτάρι Ganoderma Lucidum γανόδερμα 90 ημερών όταν  βρίσκεται στο μεγαλύτερο σημείο εξασφάλισης όλων των θρεπτικών, θεραπευτικών, δραστικών του ουσιών.
Περιέχει: μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών των ομάδων Πολυσακχαριτών,  Αδενοσίνης, Τριτερπενοείδη, Πρωτεϊνών, Βιταμινών, και φυτικών ινών.
Ενδείξεις: το γανόδερμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ποιότητα του, εμποδίζει τον σχηματισμό θρόμβων και διαλύει αυτούς όταν και όπου υπάρχουν, οξυγονώνει τα κύτταρα, προστατεύει την καρδία, αποτοξινώνει τον οργανισμό από τις βλαβερές τοξίνες και ομαλοποιεί την λειτουργία του, αυξάνει την αντίσταση στο καθημερινό στρες, δίνει δύναμη και αντοχή στους μυς και αυξάνει την ελαστικότητα και περιεκτικότητα σε οξυγόνο στους πνεύμονες.
Δοσολογία: Σε παθολογικές καταστάσεις και για καλύτερο, ταχύτερο αποτέλεσμα το δασολογικό σχήμα έχει την δυνατότητα να εξατομικευτεί ανάλογα της βαρύτητας του νοσήματος.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
γανόδερμα και παθολογικές καταστάσεις: όπως υπέρταση, υπόταση, διαβήτης, φλεγμονές ανεξαρτήτου αιτιολογίας, χρόνιες παθήσεις, νευρώσεις, παχυσαρκία, αυτοάνοσα νοσήματα η δοσολογία του RG 270 mg μπορεί να αυξηθεί, ή και να συνδυαστεί παράλληλα με κάψουλες GL 450 mg & Cordyceps 450 mg. Σε αυτοάνοσες ή άλλες βαριάς μορφής παθήσεις συνίσταται εξατομικευμένη δοσολογία ανάλογης του περιστατικού.
Το RG γανόδερμα 270 mg είναι απαλλαγμένο παρενεργειών, δεν είναι τοξικό και τυχών πλεονάσματα, αποβάλλονται από τον οργανισμό δια της φυσιολογικής οδού.
Συσκευασία: Φιαλίδια των 30 – 90 – 360 καψουλών με 100% Bio Ganoderma Lucidum γανόδερμα
( Reishi Gano ) 90 ημερών χωρίς έκδοχα και συντηρητικά.
..

 .. Κοινοποιήστε την καταχώρηση που μόλις διαβάσατε αν θεωρείτε ότι πρέπει να την πληροφορηθούν και οι φίλοι σας με την βοήθεια της πιο κάτω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης ..
Νεότερη Παλαιότερη